A Reflux megszüntethető Online orvosi videókurzus

 

 

FIGYELMEZTETÉS

Ebben az online videókurzusban szereplő információk Dr. Hegedűs György eddigi orvosi tapasztalatán és pácienseinek visszajelzésein alapulnak. Dr. Hegedűs György nem tudja garantálni, hogy ezek a tanácsok Önnél is működni fognak, de ezek a tanácsok váltak be a leggyakrabban a pácienseinél.

Ez az online videókurzus NEM helyettesíti semmilyen orvosi vizsgálat elvégzését sem az orvosi kezelést. Kizárólag a helyes életmód kialakítására ad információt, mellyel segítheti saját gyógyulását.

1. Videó – Mi a reflux?

2. Videó – Mi a reflux oka?

3. Videó – A táplálkozás szerepe a reflux kialakulásában

4. Videó – A folyadékfogyasztás szerepe a reflux kialakulásában

5. Videó – A testmozgás szerepe a reflux kialakulásában

6. Videó – A légzés szerepe a reflux kialakulásában

7. Videó – A stressz szerepe a reflux kialakulásában

8. Videó – Kiegészítő kezelési lehetőségek

9. Videó – Reflux nélkül Karácsonykor

Hiszem, hogy ezek az információk Önnek is segíteni fognak!

Amennyiben kérdése van, az alábbi űrlapon keresztül fel tudja tenni.

Ha úgy érzi, hogy ezek a videók megnézése után szeretne Dr. Hegedűs Györggyel konzultálni, lehetősge van Telefonos orvosi konzultációra is.

Jó egészséget kívánok!

Dr. Hegedűs György

FIGYELMEZTETÉS

Az online videókurzusban szereplő információk Dr. Hegedűs György eddigi orvosi tapasztalatán és pácienseinek visszajelzésein alapulnak. Dr. Hegedűs György nem tudja garantálni, hogy ezek a tanácsok Önnél is működni fognak, de ezek a tanácsok váltak be leggyakrabban a pácienseinél. Amennyiben pontosítani szeretné állapotát illetve személyes információra van szüksége, el tudja érni Dr. Hegedűs Györgyöt telefonon (+36-70-2849038) vagy az alábbiakban üzenetet tud neki küldeni, illetve telefonos vagy személyes konzultációt is kérhet tőle.

Ez az online videókurzus NEM helyettesíti semmilyen orvosi vizsgálat elvégzését sem az orvosi kezelést. Kizárólag a helyes életmód kialakítására ad információt, mellyel segítheti saját gyógyulását.

Üzenetküldés

  • (amennyiben megadja, visszahívjuk)
    Az Adatvédelmi szabályzatott a weboldalon a láblécből éri el